Son güncelleme: 19 Ağustos 2026
Giriş yaptıktan sonra Ayarlar > "Hesabımı ve verilerimi sil" yolunu kullanabilirsiniz. Bu işlem geri alınamaz ve anında gerçekleşir: hesabınız, kaydettiğiniz özel dersleriniz, ilerleme kayıtlarınız ve size özel yapay zekâ önbelleği kalıcı olarak silinir.
Ayarlar > "Üyeliği sil" seçeneği erişiminizi hemen kapatır; hesabınız ve tüm verileriniz otomatik olarak en geç 30 gün içinde kalıcı olarak silinir. Bu süre içinde yeniden bir paket satın alır veya kod kullanırsanız silme talebi otomatik olarak iptal edilir ve hesabınız normal şekilde kullanılmaya devam eder.
Uygulamaya giriş yapamıyor ama hesabınızın silinmesini istiyorsanız admin@germanchunks.com adresinden, hesabınıza kayıtlı e-posta adresiyle bize ulaşın; kimliğinizi doğruladıktan sonra talebinizi işleme alırız.
Silme sırasında Firebase hesabınız, özel dersleriniz, ilerleme kayıtlarınız ve yapay zekâ önbelleğiniz kalıcı olarak kaldırılır. Kötüye kullanımı önlemek ve yasal kayıt yükümlülüklerini karşılamak amacıyla, kimliğinize geri dönülemeyecek şekilde anonimleştirilmiş/hash'lenmiş bazı kullanım kayıtları (örn. deneme sürümü istismar önleme kayıtları) gerekli süre boyunca ayrıca tutulabilir.